Contact
  • Krepšelis tuščias
Atsisiųsti Dokumentacija

Plovimo zona

 

Maistinės plovimo operacijos apima maisto likučių pašalinimo, mirkymo, skalavimo bei plovimo etapus. Riebalai turi būti pašalinti nuo įvairių indų bei kepimo įrangos. Tai užtikrins ilgesnį visos vandens surinkimo sistemos tarnavimą. Drėgniausios vietos yra prie indų plovyklų, todėl čia ypatingai svarbus teisingas grindų drenažo įrengimas.

  • Moduliniai latakai geriausiai tinka šalia konvejerinių indų plovimo mašinų.
  • Nuotekos turi būti išvalytos ir atskirtos nuo riebalų.
  • Nuotekos turi būti išvalytos nuo maisto likučių.

Nuotekos su riebalais iš indaplovių ar surinktos iš latakų bei trapų gali užkimšti vamzdžius ar sukelti jų koroziją.

Nuotekų kamščiai žymiai padidina padaromą žalą vamzdynams ir remonto išlaidas - nekalbant apie higienos ir aplinkosaugos problemas potvynio metu. ACO riebalų atskirtuvai su efektyviu gravitaciniu dalelių atskyrimu gali išspręsti šias problemas.

Maisto likučiai ir gaminimo atliekos negali būti išleistos tiesiogiai į kanalizaciją per latakus ar trapus dėl tokių pačių priežasčių kaip ir nuotekos su riebalais. Aukščiausius standartus atitinkančios komercinės virtuvės turi turėti įdiegtą maisto atliekų šalinimo įrangą, kuri apsaugo nuo kanalizacijos užsikimšimo ir nemalonaus kvapo. Maisto atliekų šalinimo sistemą ACO Waste-Jet galima sujungti su keliais nuotekų surinkimo ir valymo įrenginiais.